Jordning

Vad innebär det att jorda sig?

Vi är bioelektriska varelser. Alla delar i våra kroppar jobbar elektriskt och kommunicerar den vägen. Planeten jorden är minusladdad och är som ett stort batteri, vi å andra sidan är positivt laddade till naturen. För att vi skall uppnå en balans så behöver vi båda delar. I dagens samhälle där vi sköljs över av strålning från mobiltelefoner, wifi osv så blir våra system ur balans och där kommer jordningen in. De flesta vet att våra elsystem i bostaden är jordade för att fungera bra. Detsamma gäller oss människor. Vi är skapta att vara i kontakt med jorden.

Genom att tex. gå barfota på gräset så får du en elektrisk kontakt vilket medför att jordens fria elektroner (minusladdning) kan vandra upp i din kropp dit det där det behövs. Detta gör att kroppens elektriska potential jämnas ut och kroppen mår bra. Svårare än så behöver det inte vara! Vi har avskärmat oss så pass mycket från jorden genom skor med gummisulor vilket medför att vi tappar den kontakten med jorden som vi behöver.

Nedan är en video jag har skapat för att beskriva lite hur jag ser på jordningen.

Vad innebär jordning?

Vad innebär jordning?

En inspirationsvideo från mig till er

Jorden – vårt alldeles egna batteri

Certifierad jordningsguide

Jag är certifierad jordningsguide under Earthing Academy. De har en direktkontakt med Clint Ober, grundaren bakom fenomenet jordning. De är det första utbildningsorganet i världen som får utbilda jordningsguider för att lära ut detta via Clint Ober. Klicka på länken för att komma till deras sida och läsa mer.

https://svenska.earthingacademy.com/

EMF

Har du behov av att få hjälp med att mäta din elektromagnetiska strålning hemma eller på kontoret? Det kan jag hjälpa dig med. Vi kan tillsammans mäta oss fram till vilka apparater eller enheter som är stora bovar bakom din EMF.

Nedan är en video där jag hjälper en vän till mig att mäta oss fram till orsaken bakom deras problem med strålning.

Vikten av jordade uttag

Att mäta sig till effekten

I denna video så demonstrerar jag effekten av jordningen på ett snabbt sätt. Att vara i kontakt med moder jord och fylla på elektroner är en väsentlig del av vår läkning. Här ser ni klart och tydligt vad som händer när vi går ifrån att vara ojordade till jordade.

Hur kan vi se effekten av jordning på ett enkelt sätt

Är detta något du söker? Då tycker jag att du ska kontakta mig omgående.